Hopp til navigasjonSkip to contentHopp til bunnområde

Praktisk informasjon

Butikker i nærheten

Det er en Coop butikk ca 1,5km unna, det er en fin gå tur, men dersom det ikke frister å gå kan man alltids finne seg noe godt i kantina vår

Problemer med salkartet

Om du har problemer med bestillingen av din billett eller lurer på noe angående salkartet er det bare å kontakte oss! Vi anbefaler og ta kontakt via facebook/messenger for kjappest mulig svar.

Nettverk og nettverkskabel

På BondeLAN trenger å ha med en nettverkskabel altså ikke trådløsadapter. Vi anbefaler å ha med en nettverkskabel på 15-20 meter. Du kan være heldig med plassen din slik at du ikke trenger så mange meter med kabel, men vi anbefaler å ta med for lang nettverkskabel enn for kort.

Husk å dobbelsjekke med pakkelisten før du drar på LAN! 

Stekeovn og mikrobølgeovn?

Det blir ikke mulig for deltakere å benytte seg av stekeovn eller mikrobølgeovn. Dette er fordi vi ønsker at deltakerne benytter seg av tilbudet i kantina.

Garderobe og dusj?

Vi har garderober der deltakere kan dusje gratis. Vi håper at flest mulig tar i bruk denne muligheten minst en gang iløpen av lanet, vi ikke at folk skal forlate lanet pga at noen lukter.

Billettrefusjon

Det er ikke mulig å refundere billetten.

Hvor mye plass får man?

Man får tildelt 80cm bordplass og det er den man opprinnelig skal bruke. Man står dog fritt fram til å avtale med sidemann om å dele plassen. Dermed kan man få plass til alle skjermer og den slags. Vi har i tillegg hull i bordene, så man kan sette datamaskinen under bordet.

Hvis noen ikke holder seg innen sine 80cm, er det bare å si ifra til BondeLAN Crew, så ordnes saken på null komma niks!

Aldersgrense

BondeLAN har 13 års aldersgrense, men vi anbefaler at deltakere under 16 år ikke kommer alene.
Det skal vær sosialt og hyggelig.

Under 16?

BondeLAN har en policy på at alle deltakere under 16 år må ha med seg skriftlig tillatelse fra foresatte til å være med på arrangementet. Deltakere under 16 år som ikke har tillatelse er vi dessverre nødt til å avvise. Vi kan ikke gi noen personlig garanti under arrangementet, men vi gjør vårt ytterste for å sørge for at deltakerne får et minnerik lan.

Deltakere under 16 år

Dersom deltakeren er under 16 år, må man medbringe seg ett samtykkeskjema til lanet som skal være signert av foresatte. skjemaet kan også signeres ved innsjekking (krever minst én foresatt).

Samtykkeskjema kan du laste ned her (kommer før lanet)