Hopp til navigasjonSkip to contentHopp til bunnområde

Om BondeLAN

BondeLAN er ett av de eldste LANene i regionen. Vi har store sponsorer og samarbeidspartnere som NTE, Blizzard, Cooler Master, Turtle Beach og Sparebank 1 SMN. Vi er kjent for våre gøyale påfunn, varierte compoer og ikke minst de beste premiene!

Wonderland Events

Wonderland Events er en frivillig organisasjon som har som hovedmål å skape rusfrie aktiviteter for barn og ungdom. Vi har arrangert, og kommer til å arrangere, spillkvelder, olabil-løp, ta-sjansen, martnasboder, skumparty, tombola, gamejam, lan-party og mye mer.

Alle våre arrangementer har en absolutt nulltoleranse for rus og alkohol og vi har et nært samarbeid med kommuner, MOT og Politiet. Målet vårt er ikke å bli rike, men å skape engasjement i regionen. Alle inntekter vi før inn i form av salg av billetter, mat, tombola m.m. går direkte til innkjøp av utstyr vi kan bruke til senere arrangementer. Ingen av oss tar ut lønn.

Andre arrangementer

Wonderland Events er arrangøren bak BondeLAN, CAPSlock LAN og Kuben LAN.

Uten navn-1

Vi arrangerer compoer i de mest populære spillene. I tillegg har vi også en del små compoer blant annet på scenen. Disse er svært populære.

IMG_2106

BondeLAN er kjent for å ha de største og feteste premiene. Vi har hatt samarbeid med kjente merker som HyperX, Blizzard, Tutle Beach med flere! Det er noe som gjør BondeLAN unikt!

IMG_1979

Vi har et prizepool på 35 000,- som vi fordeler utover diverse compoer. CS:GO stikker av med mest og er vår hovedcompo. Her har vi hatt 20 000,- på førsteplass, og det er mere enn the gathering!

Tall og fakta

Wonderland Events har arrangert LAN i godt over 10 år, og vi er svært dreven på det. Vi arrangerer LAN 4 ganger i året, i 3 forskjellige kommuner! CAPSlock LAN i Steinkjer, BondeLAN på Snåsa og Kuben LAN på Grong
Tilsammen utgjør det over 400 betalende medlemmer.

Vi har gode samarbeid med kjente bedrifter og merkevarer. Det er noe som gjør oss unikt og som skiller oss ut fra andre LAN!

Sammenlagt har vi over 2 000 følgere på Facebook.
I tillegg er vi på Snapchat og Instagram. Vi har også vært omtalt i lokalaviser og regionsaviser, deriblant NA, Snåsningen og Trønder-Avisa.